Yliopistonkatu 7 B 33, JKL

Palvelut

Kotisiivous

Pikkuapua varten sinun ei tarvitse siivota kotiasi ennen siivousta. Sovimme jokaisen asiakkaan kanssa siivouksista erikseen, sillä jokainen koti on erilainen. Tuomme muutoin omat siivoustarvikkeet, mutta käytämme asiakkaan imuria allergisten vuoksi. 

Hoidamme perussiivouksista suurempiin siivouksiin sekä ikkunan- ja saunanpesut!

Kaikista palveluistamme saat 60%:n kotitalousvähennyksen.

Juhlatarjoilu

Ehkä tykkäät itse tehdä tarjottavat tai ne hoituvat muuta kautta, mutta itse juhlahetkeen tarvitset apuja.

Pikkuapu on se, joka tulee juhlapäivänä huolehtimaan että kaikki sujuu mallikkaasti. Autamme esille laitossa, tarjoilussa ja loppusiivouksessa ja olemme apunasi sen aikaa kun koet sen tarpeelliseksi, jotta voit itsekin nauttia huolettomasti tärkeästä päivästä <3

Kotona tapahtuva tarjoilutyö on kotitalousvähennettävää.

Muuttosiivous

Muutto on aina oma työmaansa. Pakkaamisen ja tavaroiden kantamisen jälkeen, on huojentavaa, kun joku muu hoitaa siivouksen. Muuttosiivous kattaa asunnon peruspesun, kaappien puhdistuksen, kylmälaitteet, uunin/lieden, liesituulettimen ym. ilmanvaihtokanavien putsauksen, saunan, kylppärin ja vessan pesut, lattiakaivon putsauksen sekä tarvittaessa ikkunanpesun. Räätälöidään juuri sinun tarpeisiin oleva muuttosiivous ja otetaan pieni taakka harteiltasi pois!


TULOSSA Pikkupurtavat ja astiavuokraus ja juhla-kuvaus! Kysy lisää!


Asiakaspalautteet"Valtavan iso kiitos tästä päivästä! Sinun avullasi saatiin päivä sujumaan ihan täydellisesti! Sinun ammattitaito näkyi kaikessa mistä teit ja sinun kanssa on helppo ja ilo hoitaa asiat. Päivä meni juuri niinkuin pitikin!"
Rippijuhlat

"Täällä ei ole koskaan ollut näin siistiä!"
Kotisiivous
Lisää palautteita löydät Instagramin Palaute-kohokohta osiosta 

"Suosittelen ehdottomasti! Madleena on rautainen ammattilainen! Meillä oli kodin tähän asti suurimmat juhat ja olen yleensä aina hoitanut kaiken yksin. Nyt olen niin kiitollinen että otin ammatilaisen kotiin avuksi. En voi kuin ihailla sitä varmuutta ja taitoa miten kauniisti kaikki oli katettu ja näkökulmia joita en itse olisi tullut ajatelleeksi. Kiitos!"


Kodin juhlat