Yliopistonkatu 7 B 33, JKL

Pienyrittäjä +
nippu kevytyrittäjiä

Pikkuapu on toistaiseksi sivutoiminen yritys. Tarvitsen silti välillä apua töiden teossa, ja siksi minulla apukäsinä aivan ihana joukkio yrittelijäitä kevytyrittäjiä. Nämä ihmiset on heitä joiden kanssa olen tehnyt aiemmin töitä tai tunnen heidät muuten henkilökohtaisesti.

Pikkuapu kertoo aina kuka tai ketkä on tulossa kohteeseen ja pyrimme siihen että saman kodin siivoukset hoitaisi aina sama henkilö. Luottamus on ehdottoman tärkeä arvo Pikkuavulle, siksi haluamme tarjota myös ilmaisen tutustumiskäynnin. 


"En pystyisi tähän yksin"

Olen Madleena, saa sanoa Madde. Pikkuavun perustaja.
Äiti ja puoliso. Työ on intohimoni, silloin kun saan tehdä sitä mitä rakastan. Sydämeni sykkii yrittäjyydelle ja asiakaspalvelulle ja monipuolisille päiville. Työkokemusta on kertynyt jo noin kahden vuosikymmenen ajan erinäisistä ravintola-alan töistä, siivouksesta tarjoiluun ja kaikkeen siltä väliltä.
Opiskelen toista vuotta monimuoto-opiskelijana Jyväskylän ammattikorkeakoulussa Tradenomiksi.
Olen erittäin kiinnostunut digimarkkinoinnista ja etenkin somemarkkinoinnin vaikutuksista yrityksiin. Unelmani töiden saralla on olla osana monia eri yrityksiä ja työllistää itseni yrittäjänä. Olen monitoiminainen, uskaltaisin jopa kehua että moniosaaja. Harrastan valokuvausta ja laulua, tykkään käydä kuntosalilla ja viettää aikaa perheeni kanssa.
Tarjoilussa ja siivoamisessa on parasta ehdottomasti se, että työn jäljen näkee heti! Ja mansikkana kakun päällä on tehdä asiakkaiden arjesta sujuvampaa.

Haluan että Pikkuapu kasvaa sen verran suureksi yritykseksi että se voisi työllistää kokoaikaisia työntekijöitä.
Pääasialliset tehtävät: Myynti ja markkinointi, Juhlatarjoilu ja Siivoukset.

Katja
Katja

Katja on alusta asti toiminut Pikkuavun luottopakkina ja taitaa erityisesti juhlatarjoilun vaikka silmät sidottuna. Katja avustaa myös siivouksissa ja meidät nähdäänkin usein myös yhdessä tekemässä hommia! 
Katja kertoo itsestään näin:

"Moikka!

Mun nimi on Katja ja tulin Pikkuapuun Madleenan apukäsiksi. Mun vahvinta osaamisalaa on erilaiset tarjoilutehtävät ja juhlien suunnittelut, niistä on kymmenien vuosien kokemus ja ne hoituu ripeästi, ilolla ja ammattitaidolla. Näppäränä osaan kaikenlaista muutakin, ja auttelen mieluusti muissakin kotitalouksien hommissa".


Maria
Maria

Juhla-apua myös Tampereella

Maria otti kopin Tampereen juhlatarjoilusta. Maria on minun ja Katjan entinen kollega ja todellakin ammattitaitoinen ja huikea tyyppi! Marian omin sanoin:

Moikka!
Oon Maria, tarjoilija parin vuosikymmenen kokemuksella. Musta on ihanaa saada auttaa asiakkaita kodin juhlissa. Hoidan työni ilolla ja joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan!